Πληροφορίες Ξενοδοχείου

Αγαπητέ επισκέπτη!

Σε ευχαριστούμε που επέλεξες το MARCOS BEACH HOTEL για την διαμονή σου στην Ίο.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας είναι προς αποκλειστική χρήση των επισκεπτών μας.
Παρακάτω θα βρεις πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες του, οι οποίες θα σε βοηθήσουν ώστε να γίνει η διαμονή σου πιο άνετη και ευχάριστη.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης. Βεβαιώσου ότι το κλειδί είναι μέσα στον καρτοδιακόπτη ρεύματος και πως οι κύριες πόρτες είναι καλά κλεισμένες, διαφορετικά το σύστημα δεν θα λειτουργήσει.

KΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΩΡΟΥ Παρέχονται δωρεάν.

ΠΡΩΙΝΟ Σερβίρεται από τις 08:30 έως τις 10:30.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ ΜΗΧΑΝΩΝ Μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο ή μηχανή, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, στη ρεσεψιόν μας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Στη ρεσεψιόν δεχόμαστε VISA και MASTERCARD. Οι DINERS δεν γίνονται δεκτές.

ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ Το ρεύμα είναι 220 volt. Παρακαλείσαι να εισάγεις την κάρτα σου στον καρτοδιακόπτη για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Παρακαλείσαι να κάνεις check out από το δωμάτιό την ημέρα της αναχώρησής σου, το αργότερο μέχρι τις 12:00. Αν χρειαστεί να μείνεις ολόκληρη την ημέρα, παρακαλείσαι να επικοινωνήσεις με τη ρεσεψιόν 1 ημέρα πριν. Η χρέωση για την ολοήμερη χρήση (ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα) χρεώνεται επιπλέον, μέχρι τις 18:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ Η κύρια είσοδος του ξενοδοχείου είναι μέσω της αίθουσας υποδοχής και δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις χωρίς να συμβουλευτούν τη ρεσεψιόν. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 16 ώρες την ημέρα (08:00 - 24:00). Δεν επιτρέπονται επισκέπτες μετά τις 24:00.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρακαλούμε να επικοινωνήσεις με τη ρεσεψιόν για πληροφορίες.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ Αν και το ξενοδοχείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς, σε περίπτωση πυρκαγιάς, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις άμεσα με τη ρεσεψιόν (πάτησε το 0). Μην πανικοβάλλεσαι. Το ξενοδοχείο είναι πλήρως εξοπλισμένο και είναι πάντα σε ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσει επιτυχώς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κατευθύνσου προς τις σκάλες για να βρεθείς στο σημείο συνάθροισης, στο χώρο στάθμευσης κοντά στην ρεσεψιόν.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ- ΙΑΤΡΟΣ Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης παρακαλούμε επικοινώνησε με τη ρεσεψιόν ή πάτησε το 0. Μπορούμε να καλέσουμε έναν ιδιωτικό ιατρό ή το EKAB. Εάν θέλεις ιδιωτικό ιατρό, η πληρωμή γίνεται απευθείας στην/ον ίδια/ο.

INTERNET Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη μόνο σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου μέσω WIFI.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ο φορητός υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη ρεσεψιόν.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Επικοινώνησε με την ρεσεψιόν (0) για πληροφορίες.

ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ Αν έχεις χάσει κάτι, παρακαλούμε επικοινώνησε με τη ρεσεψιόν. Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για την έλλειψη τιμαλφών από τα δωμάτια ή τους κοινόχρηστους χώρους.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ Τα μηνύματα που λαμβάνεις κατά τη διαμονή σου μπορούν να συλλεχθούν στη ρεσεψιόν.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ Μπορείς να σταθμεύσεις το όχημά σου στο χώρο στάθμευσης. Βεβαιώσου πως δεν εμποδίζεις κάποιον. Βεβαιώσου επίσης πως το αυτοκίνητό σου είναι πάντα κλειδωμένο και παρακαλούμε μην αφήνεις μέσα αντικείμενα αξίας. Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές και απώλειες.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ Επιτρέπονται μόνο έπειτα από συνεννόηση με το ξενοδοχείο, πριν από την άφιξή σου.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Εάν χρειάζονται επισκευές στο δωμάτιό σου, παρακαλούμε επικοινώνησε με τη ρεσεψιόν (0). Οποιεσδήποτε ζημιές επιδιορθώνονται συνήθως εντός της ίδιας ημέρας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σου στην περίπτωση των περίπλοκων τεχνικών προβλημάτων, τα οποία ενδέχεται να πάρουν περισσότερο χρόνο για την επισκευή τους.

ΨΥΓΕΙΟ Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μικρό ψυγείο και η χρήση του είναι δωρεάν.

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ Η χρήση του χρηματοκιβωτίου στο δωμάτιο είναι δωρεάν. Ακολούθησε τις οδηγίες που αναγράφονται πλησίον του χρηματοκιβωτίου . Εάν χρειαστείς επιπλέον χώρο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη θυρίδα ασφαλείας στη ρεσεψιόν, με επιπρόσθετη χρέωση.

ΤΑΞΙ Μπορείς να καλέσεις ταξί μέσω της ρεσεψιόν. 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο αριθμός τηλεφώνου του ξενοδοχείου είναι: 22860-91571 και ο αριθμός φαξ: 22860-91671. Παρακαλούμε πάτησε το 9 για να πάρεις εξωτερική γραμμή. Το κόστος εξωτερικών κλήσεων καταβάλλεται στη ρεσεψιόν πριν την αναχώρηση, (0) για τη ρεσεψιόν, και (2) πριν τον αριθμό δωματίου, αν θες να καλέσεις σε κάποιο δωμάτιο του ξενοδοχείου. 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση. Ρύθμισε την ένταση του ήχου σε ένα επίπεδο που δεν θα ενοχλεί κάποιον κοντά στο δωμάτιό σου. 

ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείς με τους κανονισμούς κοινής ησυχίας στις καθορισμένες ώρες ανάπαυσης, 15:00 - 17:00 καθώς και 23:00 - 09:00. 

ΠΕΤΣΕΤΕΣ Μπορείς να φανταστείς πόσες πετσέτες πλένονται άσκοπα κάθε μέρα, αλλά και τη μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού που απαιτείται η οποία μολύνει τους υδάτινους πόρους του πλανήτη μας; Οι πετσέτες αλλάζονται κάθε δύο ημέρες. Παρακαλούμε σημείωσε πως δεν επιτρέπεται η χρήση των πετσετών που σου παρέχουμε εκτός δωματίου. Ο επισκέπτης χρεώνεται σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας. 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ Παρακαλούμε να επικοινωνήσεις με τη ρεσεψιόν (0), αν χρειάζεσαι ή ενδέχεται ναρειαστείς την υπηρεσία αφύπνισης. 

ΝΕΡΟ Το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο, σε συμβουλεύουμε να πίνεις μόνο εμφιαλωμένο νερό. 
USEFUL LINKS
Marcos Beach Hotel Ios
Μυλοπότας 84001, ΙΟΣ – Κυκλάδες, Ελλάδα
Ιδιοκτήτης: Μάρκος Παπαδόπουλος
Διεύθυνση: Jacqueline Παπαδοπούλου
Tel.: +30 22860 91571
Fax.: +30 22860 91671
E-mail.: info@marcoshotels.gr
MARCOS BEACH HOTEL, MHTE: 1167K012A0324400
TRAVEL MARCOS, MHTE: 0206E60000453400
FOLLOW US
Booking
2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8 Rated by Guests
© 2019 Marcos Beach Hotel Ios. All rights reserved.